Услуги

Ние се грижиме за нашите клиенти
Social Media маркетинг
Социјалните медиуми играат многу важна улога во денешниот дигитален маркетинг свет. Може да генерираат огромен сообраќај на вашата веб страна и да добиете многу интеракции.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Messenger маркетинг
⇒ 1 300 000 луѓе во моментот се активни корисници на Facebook Messenger

⇒2 000 000 000 пораки се раменуваат месечно помеѓу бизнис страните и клиентите во Facebook

⇒ 1 од 2 луѓе викаат дека тие многу повеќе сакаат да купуваат од бизниси на кои можат инстантно да им пишат пораки на Messenger

⇒ Над 100 000 бизниси во моментот користат ChatBots за комуникација со своите потенцијални клиенти и развој на бизнисот.

Веб дизајн и развивање веб апликации
Дизајнирањето на модерна, едноставна и лесна за користење веб страна приспособена за вашите потреби е наш приоритет. Нашиот тим на веб дизајнери работи заедно со програмерите за да се осигуриме дека функционалноста на вашата веб страна е совршена.

 

 

 

 

 

 

Генерирање Leads
Новите контакти (leads) се тоа што го води вашиот бизнис напред. Генерирање на квалитетни leads и нивно конвертирање во клиенти е нашиот фокус во маркетинг стратегиите.

 

 

 

 

 

 

 

Content Writing
Содржината е тоа што носи сообраќај на вашата веб страна, тоа што пребарувачите го забележуваат кај вашата веб страна и ги насочуваат корисниците кон неа. Можеме да понудиме дневни текстови за вашата веб страна како и гостински текстови.

 

 

Графички дизајн
Независно дали имате потреба од ново лого за вашата компанија или целосен брендинг на вашиот бизнис, ние сме тука за вас. Креативност и привлечност се нашите принципи на кои го основаме дизајнот со цел добивање најдобри резултати.

 

 

 

SEO Оптимизација
Ние успеваме вашата веб страна да ја направиме забележителна и најважно, релевантна за клучните зборови кои најмногу одговараат на вашиот бизнис. Детална анализа на клучните зборови е првиот чекор во овој процес, што ни овозможува да продолжиме со оптимизација на вашата веб страна.

 

Брендирање
Нудиме комплетни услуги за брендирање. Вашиот бизнис треба да биде во тек со најновите трендови, а ние можеме да направиме да се издвојува!

 

 

 

 

 

Контакт

Ленинова 99/4-10, 2400 Струмица

+389 78 699 499

info@sourcemx.co

Следете не

Следете не на социјалните медиуми за најновите информации и новости

SourceMX е маркетинг агенција која ги опфаќа сите аспекти на вашето интернет присуство. Нашите услуги вклучуваат, SEO, SEM, SMM, Email Marketing, Дизајн, Pay Per Click Кампањи, WordPress веб страни и целосно дизајнирање и изработка на веб страни. Нудиме целосно решение за вашите дигитални потреби.