Добредојдовте во SourceMX

SourceMX е дигитална маркетинг агенција со главен фокус на маркетинг на социјалните медиуми (social media marketing), Месенџер маркетинг и градење на четбот. Нашата цел е да им помогнеме на мали бизниси да пораснат и да го увидат својот максимален потенцијал преку подобрена комуникација со нивните купувачи на социјалните мрежи. Ние силно веруваме дека маркетингот на социјалните мрежи не треба да чини премногу и дека е луксуз кој само големите компании со големи буџети можат да си го дозволат.

Што нè карактеризира нас?

Разноврсност

Разноврсноста нѝ дава сила и издржливост за прифаќање на најразлични проекти и предизвици. Иако сме тим од само 5 луѓе, доаѓаме од најразлични средини и имаме најразлични карактеристики што резултира во специфичен микс од таленти.

Љубопитност

Љубопитноста доаѓа во најразлични форми. Ние секојдневно се прашуваме и гугламе одговори на најразлични теми. Се разбира, и пронаоѓаме нови работи кои ги употребуваме за подобрување во тоа што го работиме. Во најмала рака, нè прави подобри личности.

Ап-ту-дејт мајндсет

СЕКОГАШ сме први што ги дознаваат сите новости поврзани со Facebook, Instagram, други социјални мрежи, четботови, како и новости од поврзани полиња. Тоа нè прави спремни да ги направиме потребните промени за сите активни кампањи да останат имуни од негативни промени.

Нашиот тим

Глигор Ризов
  Глигор Ризов
  CEO | Facebook Ads & Messenger Expert
  Горан Николов
   Горан Николов
   Account Manager | Messenger Marketing Expert
   Танкица Гонева
    Танкица Гонева
    Front-End Developer
    Вера Тимова
     Вера Тимова
     Digital Marketing Manager
     Александра Витанова
      Александра Витанова
      Digital Marketing Manager

      Нашиот процес на вработување се состои од четири клучни чекори

      Чекор 1
      Аплицирање
      Чекор 2
      Интервју
      Чекор 3
      Пракса
      Чекор 4
      Вработување

      Светот е полн со можности!

      SourceMX е дигитална маркетинг агенција која постојано бележи раст во сите погледи. Поради тоа, сакаме да оставиме отворен повик за најразлични позиции за таленти во следниве полиња: Facebook реклами, Instagram реклами, social media management, градење на четбот, Месенџер маркетинг, графички дизајнери и сè друго што вклучува креирање содржина за социјалните медиуми.

      Доколку сакаш да те имаме во предвид за некоја наредна отворена позиција во иднина, без разлика дали in-house или remote, едноставно пополнете ги бараните полиња и ќе бидеме во контакт.