Технологија

Google Sheets: Идеална алатка за Вашиот тим

Google Sheets овозможува сигурна соработка во реално време помеѓу работни групи од различни големини. Благодарение на хостирани документи, на веб-базиран видео пристап и на едноставни алатки за создавање сајтови, Google ги прави информациите достапни на кој било интернет пребарувач или телефон, било каде и во секое време. Истовременото уредување во реално време овозможува повеќе...

Excel vs. Sheets: Која е навистина неопходна алатка во 21-ви век?

Обработката и анализата на податоци не е ограничена само за големите компании, таа може да биде значително корисна и за малите компании како и за самовработените кои сакаат подобра евиденција и организација на податоците. До неодамна, главен играч во светот на обработката и анализата на податоци беше добропознатиот Microsoft Excel, како дел од пакетот Microsoft...