Настани

Тимот на SourceMX на WordCamp Thessaloniki 2018

Изминатиот викенд, тимот на SourceMX - Digital Marketing Agency одлучи да го “жртвува“ слободното време за да присуствува на првиот WordCamp во Солун, град кој е далеку само час и половина возење од Струмица. За нас, ова беше одлична шанса да се запознаеме со новостите во врска со WordPress, како и да чуеме нешто...