gorann

Entries by Горан Николов

5 практични совети за подобри дизајни

Кога креативноста и талентот ќе ве разочарат, имплементирајте ги овие 5 тактики за вашите дизајни да не настрадат. Секој дигитален маркетер, графички дизајнер и веб дизајнер понекогаш доаѓа до потешкотии при носењето на одлуки во врска со дизајни. Можеби компанијата за која работите нема вработено веб дизајнер на полно работно време кој ќе ги носи...

Тимот на SourceMX на WordCamp Thessaloniki 2018

Изминатиот викенд, тимот на SourceMX - Digital Marketing Agency одлучи да го “жртвува“ слободното време за да присуствува на првиот WordCamp во Солун, град кој е далеку само час и половина возење од Струмица. За нас, ова беше одлична шанса да се запознаеме со новостите во врска со WordPress, како и да чуеме нешто...

Како имплементирање на чет-бот може да ја зголеми Вашата заработка?

Месенџер маркетинг не е нов тренд. Во последните 2 години, неговата популарност се израмни со онаа на имејл маркетингот и полека станува задолжителен дел од сечија маркетинг стратегија. Доколку се мислите во која се’ индустрија може да се имплементира автоматизираното враќање на пораки од клиенти, одговорот е едноставен: во секоја. Еве како во суштина...