gligorr

Entries by Gligor Rizov

Excel vs. Sheets: Која е навистина неопходна алатка во 21-ви век?

Обработката и анализата на податоци не е ограничена само за големите компании, таа може да биде значително корисна и за малите компании како и за самовработените кои сакаат подобра евиденција и организација на податоците. До неодамна, главен играч во светот на обработката и анализата на податоци беше добропознатиот Microsoft Excel, како дел од пакетот Microsoft...

Messenger маркетинг – Нов тренд во маркетингот кој ветува одлични резултати за вашиот бизнис

Едно нешто за кое сите сопственици на компании се согласуваат, е дека потенцијалните клиенти треба да се пристапуваат таму каде што тие веќе се присутни и каде посветуваат време. Токму заради тоа, Messenger маркетингот е на пат да стане најголемиот маркетинг канал во светот во текот на наредните неколку години. Сите се соочуваме со фактот дека...