Маркетинг Услуги

Social Media Маркетинг
Дали сте подготвени да ја зголемите вашата продажба и профит со помош на маркетинг техники кои ќе го освојуваат пазар во 2018 ?
Ние ви нудиме комплет услуги за вашиот дигитален маркетинг низ социјалните медиуми кои носат РЕЗУЛТАТИ, а не само лајкови, споделувања и импресии.
Ви нудиме креативни и иновативни маркетинг стратегии за развој на вашиот бизнис, зголемена продажба и градење на бренд на кој луѓето му веруваат.
Messenger Маркетинг

Messenger маркетингот е најновиот тренд во дигиталниот маркетинг кој станува се поефикасен од ден за ден. Денес е вистински момент да започнете со Messenger маркетинг и да бидете неколку чекори пред вашата конкуренција, а се поблиску до вашите потенцијални клиенти.

Дали сте подготвени за нов победнички маркетинг пристап кој ќе ви донесе долгорочен бенефит врз развојот на вашата компанија, продажбата и грижата на корисниците?

 

WordPress Веб Страни
Нема втора прилика, за да оставите добар првичен впечаток на вашите веб посетители. Вашата веб страна е вашето лице и ја гради сликата за вашата компанија. Не смеете да си дозволите компромиси и импровизации во изгледот и функционалноста на вашата веб страна. Изработуваме модерни веб страни, со одличен дизајн прилагоден на потребите на корисникот.

Што Правиме Најдобро

Подобрете го вашиот Дигитален Маркетинг

Соработката со SourceMX значи дека ќе работите со тим на експерти во дигиталниот маркетинг кои истражуваат, креираат и имплементираат маркетинг стратегии кои успеваат.

КОНТАКТ

Наши Клиенти

Наши Соработници

Ние се грижиме за нашите клиенти

Резултати
Постигнувањето на РЕЗУЛТАТИ во развој на компанијата, зајакнување на брендот и продажба се нашите мерни единици за резултати постигнати со нашите маркетинг услуги.
Фокусот е на вас!
Да бидете наш клиент не значи само работите да бидат завршени. Целта е да работиме заедно за да може вашиот бизнис да се вивне во височина!
Професионален Тим
Горди сме на нашиот професионален пристап кон нашите клиентите. Да бидеме тука за вас во било кое време е наш приоритет!
Долготрајна Соработка
Штом почнете да соработувате со нас, наша цел е тоа да биде долгорочни. Ние целиме кон заедничко растење на компаниите!

Коментари од нашите клиенти

SourceMX комплетно ја редизајнира и ребрендира нашата веб страна. Нивната комплетна маркетинг стратегија и имплементација на маркетинг алатките му помогна на нашиот бизнис да постигне високи резултати во продажба!

Erick Valle - Сопственик

SourceMX ја изработи нашата веб страна и целосниот брендинг. Дизајнот е перфектен. Многу професионална и лојална соработка која овозможи одлични резултати!

Mile Chamovski - Сопственик

Благодарение на SourceMX постигнавме одлични резултати користејќи ги социјалните медиуми како канал за промоција и комуникација. Професионално изработени креативни и иновативни кампањи. Соработката со тимот на SourceMx нѐ прави секогаш први во нашите маркетинг пристапи, уникатни и 100 чекори пред конкуренцијата. Messenger маркетингот е нашиот омилен дел во моментот.

Валентина Динова - Сопственик
Контакт

Ленинова 99/4-10, 2400 Струмица

+389 78 699 499

info@sourcemx.co

Следете нѐ

Следете нѐ на социјалните мрежи за најновите објави и информации

SourceMX  е маркетинг агенција која ги опфаќа сите аспекти на вашето интернет присуство. Нашите услуги вклучуваат, SEO, SEM, SMM, Messenger Marketing, Email Marketing, Дизајн, Pay Per Click Кампањи, WordPress веб страни и целосно дизајнирање и изработка на веб страни. Нудиме целосно решение за вашите дигитални потреби.